Kinder kookworkshops

Droom jij ervan om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te koken als een echte sterrenchef in een restaurantkeuken? Dan is dit jouw feestje! We gaan met schort en koksmuts de keuken in en maken alles zelf!

Er zijn meerdere mogelijkheden voor een kinderfeestje.

NIEUW! High tea workshop

In deze workshop maak je heerlijke zoete en hartige gerechtjes en leer je wat een high tea is. Als alle hapjes klaar zijn is het genieten van je eigengemaakte scones, lekker kitsch servies en een lekker kopje dropthee of andere gekke smaken thee. Deze workshop kost €19,50 p.p.(minimaal 8, maximaal 12 kinderen)* en kan ook prima thuis gegeven worden in Groningen of de kop van Drenthe**.

Verder hebben we de volgende kookworkshops voor kinderen:

Een Italiaanse kookworkshop waarin we onder andere pasta of pizza gaan maken.

Of we koken samen menu ‘Le Monde’, een menu met allerlei gerechtjes uit alle werelddelen en als knaller natuurlijk een ‘toet le Monde’.Koksmuts

Als we klaar zijn met koken moeten de lekkere hapjes natuurlijk ook worden geproefd. Heel vervelend… De koksmuts en de recepten mogen na afloop mee naar huis. Dit feestje kost €19,50 p.p. (minimaal 8, maximaal 12 kinderen) inclusief receptuur, koksmuts, ranja en een lekkere maaltijd*!

Cupcakes bakken en versieren is na deze cupcakeworkshop een piece of cake! Jij en je vriendjes gaan lekker aan de bak en versieren jullie eigengemaakte cupcakes met botercrème, marsepein en snoep. Na afloop gaaAllerlei 2013 019n de cupcakes mee naar huis in een mooi doosje. Kosten €15,00 p.p. (minimaal 8 kinderen) inclusief materialen en ranja*.

Voor de echte meesterbakker is er een taartenworkshop! Lekker boetseren met marsepein en smeren met botercrème… Kosten €19,50 p.p. (minimaal 8, maximaal 12 kinderen) inclusief materialen en ranja*.

Alle workshops vinden plaats op ecologische zorgboerderij De Mikkelhorst in Haren. Dit is een kinderboerderij met zonnig terras en een speeltuin waar tussendoor heerlijk gespeeld kan worden. De workshops kunnen ook in de provincies Groningen en Drenthe aan huis worden gegeven.

* Voor deze workshops geldt dat er minimaal 1 ouder aanwezig dient te zijn. Indien dit niet mogelijk is, kost extra begeleiding €45,- per workshop.

** Bij een workshop aan huis worden vervoerskosten in rekening gevraagd.